V tem tednu vam ponujamo:





Hrano lahko naročite po telefonu:
069/ 70 - 37 - 90



Natisni tedenski menu



Ogled ponudbe v Perli

Ponedeljek 14.4.2025

  • Špikana svinjska pečenka, mlinci z ocvirki
  • Tortilija s tuno in nacho sirom, krompirjevi krhlji z rožmarinom
  • Curry rižota s piščancem, sojo in indijskimi oreščki
  • Sirovi polpeti, krompirjeva solata
  • File brancina na žaru, grahov pire s čičeriko
  • Dodatna ponudba: piščančji zrezek na žaru, popečena zelenjava, pečen krompir

Torek 15.4.2025

  • Ocvrt piščančji zrezek Corny v koruznih kosmičih, rizi- bizi
  • Pražena telečja jetra, pire krompir
  • Svinjski medaljoni s svežimi šparglji, široki rezanci z drobtinicami
  • Domači sirovi štruklji z gobovo omako
  • Rolane testenine z bučnimi špageti v rahli smetanovi omaki
  • Dodatna ponudba: piščančji zrezek na žaru, popečena zelenjava, pečen krompir

Sreda 16.4.2025

  • Telečja pečenka v naravni omaki, mlad pečen krompir
  • Pisana piščančja rižota z zelenjavo po mehiško
  • Toskanske testenine z mletim mesom, češnjevim paradižnikom in mlado špinačo
  • Ribji polpeti, pečen limonin krompir
  • Fit meni s piščančjim zrezkom na žaru, zelenjavo in rižem
  • Solatna skleda s piščančjimi trakci in tatarsko omako

Četrtek 17.4.2025

  • Svinjski zrezek v medeno- gorčični omaki, mlad pečen krompir z drobnjakom
  • Puranji file po pariško s sezamom, zelenjavno zdrobova rezina
  • Špinačni rezanci z dimljenim lososom in parmezanom
  • Ričet s klobaso
  • Sojini odščipanci, pečeni krompirjevi krhlji
  • Fit meni s piščančjim zrezkom na žaru, zelenjavo in rižem

Petek 18.4.2025

  • Ocvrti lignji s tatarsko omako, pomfrit
  • Piščančji medaljoni v rahli sirovi omaki, krompirjevi kroketi
  • Čevapčiči na žaru s kajmakom, duveč riž
  • Ocvrt sir, ameriška solata
  • Fit meni s piščančjim zrezkom na žaru, zelenjavo in rižem
  • Sojini polpeti s pečenim krompirjem
  • Solatna skleda z dimljenim lososom in črnim sezamom

Ostale jedi (testenine, solatni krožnik, solatni bife in sladice) so po izboru in dnevni pripravi šefa kuhinje.

Dobrodošli in dober tek!